TotaalFietsen.nl is een officiële Popal dealer. Dit betekent voor jou dat je bij ons als eerste de nieuwste Popal fietsen vindt. Uiteraard altijd voor een betaalbare prijs. Als officiële Popal dealer kun je bij ons niet alleen terecht voor de nieuwste fietsen, je krijgt bij ons ook de service, reparaties en ondersteuning die past bij Popal. Voor reparaties kun je bijvoorbeeld langskomen in onze winkel in Tilburg.

In deze winkel kun je ook de nieuwste fietsen komen bekijken. Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor een professioneel advies over het aanschaffen van een nieuwe fiets. Heb jij via TotaalFietsen.nl een fiets besteld, maar wil je deze liever afhalen in de winkel? Geen probleem! Wij zijn elke dag geopend.

Wij hechten grote waarde aan service en kwaliteit. Daarom leveren we kwaliteitsfietsen voor een betaalbare prijs. Fietsen moet immers wel leuk blijven. Totaalfietsen.nl zorgt ervoor dat het aanbod voortdurend actueel is. De nieuwste Popal fietsen vind je bij ons als eerste. Of het nu gaat om BMX fietsen, omafietsen, herenfietsen of damesfietsen, bij Totaalfietsen.nl vind je jouw favoriete model.

TotaalFietsen.nl
Burgemeester van de Mortelplein 60
5037 PK Tilburg

KvK-nr: 59827327
Btw-nr: NL001689258B46